Ervaringen van cliënten

Een bericht plaatsen voor het Gastenboek kan via info@acupunctuurshiatsu-praktijk.nl

Emiel   

Sinds een aantal jaar kom ik bij Marian, ooit begonnen om lichamelijke klachten voortvloeiend uit psychische klachten, te behandelen. Nu spreek ik eens per 6 weken af. Voor mij voelt het echt even als een uurtje voor mezelf, even de batterij opladen en mijn zwakke onderrug te laten behandelen. Ben altijd erg ontspannen, fijne muziek en voel me als herboren na afloop. Kan er altijd wel weer even tegenaan.

Ans   

Ik heb sinds maart 2017 een burn out en wordt door Henri behandelt. De behandeling is prettig en professioneel. Henri kijkt naar de hele mens, luistert, geeft advies waar nodig maar dringt niets op. Hij oordeelt niet en drukt geen stempel op je. Ik krijg meer energie, balans en ontspanning door de shiatsumassage.

Shirley   

Na alweer een paar jaar regelmatig bij Marian te komen wil ik iedereen laten weten hoe het met me gaat. Na 5 maanden had ik geen migraine meer (lees hieronder het stukje van Shirley). Ik had nog wel hoofdpijn, maar hoefde niet meer 3 dagen op bed te liggen. Na 8 maanden had ik zelfs helemaal geen hoofdpijn meer. Wat een verandering in mijn leven was dat. Nu, inmiddels een paar jaar verder, ga ik “ migraine loos” door het leven. Marian ben ik heel erg dankbaar. Iedereen die tegen mij zegt dat ze klachten hebben (maakt niet uit welke lichamelijke klacht ze hebben) stuur ik naar haar toe :-). Ze geeft echt goede adviezen waar je ook iets aan hebt, de behandelingen zijn fijn en ze kijkt echt naar jou als persoon. Hopelijk mag ik nog lang bij haar blijven!

Miranda
Sinds mijn 16e had ik erg last van het Prikkelbare Darm Syndroom (spastische dikke darm). Dit ging gepaard met velen heftige buikpijn aanvallen en o.a. vaak een opgeblazen buik en een verminderde eetlust. Via een collega ben ik in juli 2014 terecht gekomen bij shiatsu-therapeute Marian. Door de shiatsu behandelingen en het wat aanpassen van mijn voedingsstijl i.o.m. Marian (o.a. het eten van speltbrood) heb ik echt veel minder last. Het gaat erg goed! Heb veel minder buikpijn en ik ben zelfs van mijn medicijnen (Movicolon en Duspatal) af. Ik neem namelijk nu elke ochtend drie gedroogde pruimen, deze leg ik een avond van te voren in een kopje met water, en dat gaat goed!! Ben echt super blij, ik voel me echt veel beter en ik had nooit verwacht dat ik van mijn medicijnen af zou komen!! Het is echt een aanrader!! Marian is een vriendelijke vrouw en de behandelingen zijn altijd zeer ontspannen en helpen mij echt enorm!! Heel erg bedankt Marian!!

Sharon
Tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik al snel last van extreme bekkenklachten. Door de regelmatige Shiatsu behandeling bij Marian heb ik zelfs tot in de laatste weken van mijn zwangerschap verlichting gevoeld, met name in mijn onderrug. In de 34ste week van mijn zwangerschap kreeg ik te horen dat het kindje ook nog eens in stuit was gaan liggen. Op advies van Marian en Henri hebben we toen elke dag 15 minuten moxa gebruikt op mijn kleine teen, voor ongeveer 10 dagen. Vandaag heb ik te horen gekregen dat het kindje gedraaid is en netjes met het hoofdje naar beneden ligt, dat betekent geen zorgen meer over een eventuele keizersnee. Ik ben enorm opgelucht en dankbaar!

Selina
Na een periode van een jaar tijd met veel hoofdpijnklachten kwam ik terecht bij Shiatsu therapeute Marian. Voordat ik hier terecht kwam ben ik vaak bij de huisarts geweest, ben ik naar een fysiotherapeut en een manueeltherapeut geweest, ook dit liet mijn hoofdpijn niet verdwijnen. Toen ik bij Marian terecht kwam werd mijn voedingsstijl meteen aangepast, ik kreeg meer kennis van verschillende voedingsstoffen/middelen, ik wist niet dat de voeding in z'n groot verband kan staan met hoofdpijn. Door het aanpassen van mijn voedingsgewoontes, het volgen van de shiatsu therapie en de goede instructie van het gebruiken van anticonceptie ben ik van mijn hoofdpijn af gekomen, ik had nooit gedacht dat dit nog zou gebeuren! Ik raad iedereen aan om zeker met klachten open te staan voor Shiatsu therapie omdat er zéér breed gekeken wordt waar de klachten vandaan kunnen komen. Ik ben er heel tevreden over en erg blij dat ik de Shiatsu therapie heb leren kennen.

Daniëlle
Jaren geleden ben ik een keer met mijn oom mee geweest naar een Shiatsu therapeute. Door terugkomende klachten en veel stress naar relatiebreuk ben ik opzoek gegaan naar een Shiatsu therapeute bij mij in de buurt. En kwam bij Marian terecht! Ben echt super geholpen en het ging al gauw veel beter. Door Marian werd ik voor mijn hooikoorts doorgestuurd naar Henri voor de Acupunctuur. Na een paar behandelingen bij Henri en Marian voelde ik me al gauw veel beter in mijn vel zitten. De stress klachten werden steeds minder, de hooikoorts klachten werden minder en mijn darmproblemen werden aangepakt. Zelfs de klachten die ik al jaren heb door mijn astma werden minder, minder last van mijn longen en meer energie! Helaas kreeg ik afgelopen maart een auto ongeluk. Alle klachten van een Whiplash waren aanwezig. Maar ook daar werd gelijk aan gewerkt! Nu een paar maanden verder ben ik weer volledig aan het werk. Klachten zijn aanzienlijk minder maar blijf nog wel in behandeling (en gaan rustig afbouwen) Iedereen met wat voor klachten dan ook raad ik aan om naar Marian en/of Henri te gaan. Een super praktijk met professionele, vriendelijke en toegewijde mensen! Kortom Een echte aanrader!! Bedankt Henri en Marian!!!

Anette
Na vele jaren getobt te hebben met allergieklachten voor hooikoorts en huisstofmijt en daarbij verschillende medicijnen gebruikt dan toch maar een poging om acupunctuur te doen. Mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen, kan buiten zitten en zelfs met mooi weer fietsen.Geen genies en gesnotter meer, wat een verademing! Iedereen met deze klachten kan ik het aanraden, want wat heb je te verliezen.

Shirley
Na een burnout en jarenlange migraine klachten heb ik via google Marianne gevonden! Ze is een hele lieve en toegewijde vrouw. Haar behandelingen zijn erg fijn en helpen mij enorm, waar ik echt heel blij mee ben. Ik ben nog niet van mijn migraine klachten af, maar dat komt omdat ik nog maar 2,5 maand bezig ben. De klachten veranderen al wel naar een lichtere vorm van migraine. Ik hoop dat het helemaal over zal gaan, maar daar ga ik vanuit. Ik kan in elk geval iedereen deze praktijk aanraden. Marianne, heel erg bedankt voor je goede en fijne behandelingen! Ik heb er enorm veel baat bij en ik blijf zeker bij je komen.

Frank
Naar een dokter ga je voor een specifieke klacht, je krijgt een medicijn...tegen deze klacht en je kunt weer door. Waar die klacht vandaan komt lijkt verder niet belangrijk. Totdat die klacht steeds maar weer blijft terugkomen. Hopeloos kun je er van worden. Marian helpt je echter niet alleen van je klachten af, maar ook kijkt zij naar de oorzaak. Uit ervaring kan ik spreken dat de klachten dan niet meer terugkomen, mits je natuurlijk af en toe een 'onderhoudsbeurt' neemt. Iedere keer verheug ik me weer op een behandeling. Even tot rust komen en je volledig ontspannen. Bijtanken en daarna kan ik er echt weer tegenaan. Mocht je twijfelen of dit wel iets voor jou is...zet die twijfel even aan de kant. Echt ontspannen is voor iedereen een aanrader!!

Yvonne
Een onwillige rug, die niet mee wil werken, migraine, depressie, liefdesverdriet, geirriteerde knie, reuma en de bijwerkingen daarvan. Alles is bij ons gezin al langs geweest. En lekker onder handen van Henri en Marian, in principe hulp zonder medicatie (of hulp voor bijwerkingen van medicijnen)werden bovenstaande kwalen hanteerbaar of verholpen. Super lief, emphatisch en professioneel. Bij ons is het al een gevleugelde uitdrukking: ga maar even bij Marian of Henri langs.

Nellie
Shiatsu bij Marian is een geweldige ervaring. Ze is zacht en vriendelijk, zonder oordeel, kordaat en kundig. Tijdens haar behandeling kan ik me volledig ontspannen. Wat het me brengt is energie en balans, meer mezelf bewustzijn (sterke dingen en valkuilen), ontspanning en ....geen migraine meer! Super. Marian bedankt, ik ben heel blij met jou!

Hélène
Maandenlang had ik last van een hardnekkige slijmbeursontsteking in mijn schouder, ik verging van de pijn en werd er ook doodmoe van. Dankzij de acupunctuurbehandelingen bij Henri merkte ik al snel verbetering. Ik ben inmiddels pijnvrij, kan mijn arm weer normaal bewegen en ook mijn energie is weer terug kortom: geweldig! Mocht ik weer klachten krijgen dan ga ik absoluut weer naar deze praktijk, niet alleen vanwege het goede resultaat maar ook omdat je op zo'n sympathieke en relaxte manier geholpen wordt.

Marcel
Na vele jaren met migraine via een vriendin hier bij Henri uitgekomen. Na een uitvoerige intake heeft Henri een behandeling voor mij bepaald, en deze slaat aan, inmiddels na 3 maanden slechts 1 maal een aanval gehad. Behandelingen zijn ontspannen en leerzaam!

Maria
Na jaren klachten aan rug/nek/schouders waarvan ik, ondanks fysiotherapie, last bleef houden, ben ik bij Marian terechtgekomen: een verademing, klachten na een paar behandelingen weg en met een regelmatige "onderhoudsbeurt" ben ik sinds jaren vrij van pijn. Behandelingen zijn altijd zeer ontspannen in een fijne omgeving. Kortom: een aanrader

Rick
Een uiterst professionele en vriendelijke praktijk, waar twee hele fijne, toegewijde mensen werken. Word hier al lange tijd met enige regelmaat behandeld en heb daar op diverse vlakken veel profijt van gehad.